Hoor…. de bruinvis | Bootjesgek.nl

« Achteruit bladeren Vooruit bladeren »

Hoor…. de bruinvis


Als je  wilt weten hoe het met bruinvissen gaat moet je goed luisteren. Tessa van Heumen en Lisette Mekkes van het onderzoeksinstituut Imares gebruikten een professionele onderwatermicrofoon om bruinvissen bij Engeland op te sporen. Elke soort heeft een karakteristieke sound. De meiden onderzochten met het Engelse Marine Conservation Research het belang van de Doggersbank voor bruinvissen.De meiden hoorden deze zomer op een Noordzee-trip van 4000 km heel veel bruinvisssen voorbijkomen, maar ook passerende containerschepen, een windmolenpark…

 

 

Share |

; 29 december 2011; rubriek: Natuur en milieu; tags: , ,

« Achteruit bladeren Vooruit bladeren » Home Top

Comments

No Comments

Add a Comment

* means field is required.

Name *

Mail *

Website


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads