Onbemande diepzeerobot | Bootjesgek.nl

« Achteruit bladeren Vooruit bladeren »

Onbemande diepzeerobot


De subsea Helix T1200 is een van de grootste ROVs…ever. De bouw is op scheut, de rupsbanden zijn af, zie afb. Het gevaarte, iets tussen een ruimtevaartschip en een vroege tank uit WO l weegt straks 30 ton. Het voer/vaartuig met rupsbanden gaat binnenkort voor het eerst nat in een Engelse testtank. De ROV krijgt krachtige waterjets als gereedschap voorop. Dus als je kabels of pijpen tien meter de oceaanbodem in moet zien te krijgen, dan bel je Helix Currents. Ook handig voor deep sea mining.

 

 

Share |

; 11 april 2012; rubriek: Maatwerk; tags: , , , , ,

« Achteruit bladeren Vooruit bladeren » Home Top

Comments

No Comments

Add a Comment

* means field is required.

Name *

Mail *

Website


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads