Recreatievaart

Recreatievaart, in de volksmond ook wel pleziervaart genoemd. Varen voor je plezier. Alleen, met je familie of met je vrienden het water op. Rustig de Amsterdamse grachten verkennen of ga jij voor de sportievere uitdaging op de Maas?

Ontspanning hebben we allemaal nodig. Op de bank met een nieuwe Netflix serie, onder het genot van een hapje en drankje. Alle stress eruit zweten in de sportschool? Of toch maar naar dat gezellige terrasje in de stad? Iedereen heeft zijn eigen manier om te kunnen ontspannen. Ooit al eens op een boot gezeten met je favorieten mensen op je heen? Nee? Dan heb je het ultieme tot rust komen nog niet ervaren. Bootjesgek komt met drie feitjes die jou overtuigen om het eens te proberen.

Een tijd samen

Ontdek Amsterdam, Utrecht of Rotterdam met vaararrangementen, al vanaf €14,- p.p. Deze arrangementen kunnen vaak naar eigen wens worden ingevuld: van lekkere versnaperingen tot live muziek op je sloep. Tijd voor elkaar en vooral genieten van alle elementen die deze activiteit tot het ultieme relax moment maken. Omdat deze activiteiten zo leuk zijn om samen uit te voeren, maakt het jullie band alleen maar sterker.

Vakantiegevoel in eigen land

Het is vrijdagmiddag. Je hebt bijna weekend. Heerlijk even tot rust komen na deze hele drukke werkweek. Ja hoor, je checkt je weerbericht. Daar is die dan. De eerste 25 graden Celsius voorspelling van het jaar. Zon en een vrij weekend. Tel daar eens een boot, water, gezelligheid, eten en drinken bij op. Klinkt wel als vakantie. Met een boot kun je ervoor kiezen om lekker het water op te gaan en er een mini weekend vakantie in eigen land van te maken.

Adrenaline

De wekker gaat af om 07:00 uur. Het is weer tijd voor een nieuwe werkdag. Routine? Nou ja, er komt een moment dat je er klaar mee bent. Ben jij op zoek naar avontuur, op zoek naar de adrenaline kick die je weer doet beseffen dat je leeft. Zoek de grotere wateren op als de Maas en stap aan boord van een speedboot. Duw een keer het gas in en je bent die saaie routine vergeten.