Boten toebehoren

Bij de aanschaf van een boot kijk je naar je wensen en behoeften. Ben jij van plan om ieder weekend het water op te gaan? Dan is het logisch dat je een hoger bedrag geld wilt investeren dan wanneer je de boot alleen in de zomermaanden gaat gebruiken. Als je regelmatig erop uit gaat met de boot, zijn boottoebehoren erg handig! Met bootaccessoires maak je je vaartocht een stuk comfortabeler.

Aanschaf boot 03-05-2021 Rond de maanden van april en mei begint het te kriebelen. De zomermaanden komen eraan. Je bent stiekem toch wel jaloers op de mensen die met hun vrienden en familie kunnen genieten van hun eigen boot op het water. Een boot kopen vereist een behoo[...]

#1 Bootverwarming: onmisbare bootaccessoire

Heb jij de hele zomer lekker dobberend kunnen genieten van het brandende zonnetje dat tot in de late uurtjes scheen, terwijl je met vrienden en familie aan het proosten was op het leven met een heerlijk glas wijn? Met deze bootaccessoire kun jij van deze gezellige momenten blijven genieten, ook op een late zomeravond!

#2 Navigatieverlichting

Vaar jij in het donker zonder navigatieverlichting? Dan riskeer je een boete. Veilig varen doe je met navigatieverlichting. Zowel voor kleinere boten als grote boten kun je passende navigatieverlichting kopen!

#3 Koken aan boord

Een lekkere, warme maaltijd bij het glas wijn dat je met je vrienden en familie nuttigt op de boot. Dat zou fantastisch zijn toch? Wil jij de mogelijkheid hebben om een maaltijd te koken op je boot? Investeer dan in een kooktoestel als accessoire voor je boot! Er zijn diverse mogelijkheden als: diesel kooktoestellen, gas kooktoestellen of kooktoestellen die werken op brandalcohol.

#4 Boothoezen en dekkleden

Boothoezen en dekkleden dienen als ideale bootaccessoires in de koude, wintermaanden. Deze bootaccessoires zijn te koop voor zowel je boot als buitenboordmotor. Vergeet ook niet te denken aan smeermiddelen en oliën om je boot tot in de puntjes te onderhouden. Zo blijven de bewegende motoronderdelen soepel draaien.

#5 Sanitair

Haal meer plezier uit je boot door te investeren in sanitair aan boord. Ben jij van plan om er een weekend op uit de gaan met je boot, dan kunnen sanitaire voorzieningen niet ontbreken op je boot. Met sanitaire bootaccessoires heb je de mogelijkheid om lekker fris te douchen aan boord of om bijvoorbeeld je groenten schoon te spoelen in de wasbak!

Buitenboortmotor